Puromatin pikkujoulut

Facebooktwittermail

PIKKUJOULU_2014

Perinteiset koko perheen pikkujoulut järjestetään su 23.11. klo 15 alkaen kylätalolla. Jouluiseen ohjelmaa sisältyy joulupuuron syöntiä, nukketeatteriesitys, joulupukin vierailu ja kahvit. Koko perheen pikkujouluihin on vapaa pääsy! Tervetuloa pikkujouluilemaan vauvasta vaariin!


Aikuisten kyläläisten pikkujoulut järjestetään la 29.11. Huhmarissa. 

Pikkujouluohjelmaan sisältyy Kinahmon kesäteatterin pienoisnäytelmä ”Hoidon tarpeessa” Huhmarin auditoriossa klo 19 (kesto 45 minuuttia). Teatterin jälkeen syödään jouluinen noutopöytä Huhmarin ravintolassa. Paikat lavan ja noutopöydän läheisyydessä. Illan lopuksi Suvi Karjula & In the Mood -yhtye tanssittaa kello 21 alkaen.

Kyläyhdistys maksaa linja-autokuljetuksen ja teatterin. Pikkujouluruoka on omakustanteinen 30 e/ hlö. Maksu kerätään linja-autossa. Linja-autokyyti lähtee kello 17.30, paluukyyti noin kello 02.00 Reitti: Liperi-Puromäki-Mattisenlahti-Ylämylly-Huhmari.

Ilmoittaudu 31.10. mennessä yhdistyksemme sihteerille Matti Koljoselle email: mattijkoljonen@gmail.com tai p. 0400 573 148! Ilmoita samalla mistä nouset bussin kyytiin!

50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta pääsee mukaan!