Pikkujouluaika koittaa!

Facebooktwittermail

Marraskuussa järjestetään kahdet pikkujoulut viimevuotiseen tapaan. Tänä vuonna aloitetaan aikuisten pikkujouluilla, sitten vietetään koko perheen pikkujoulut. Uusi vuosi otetaan vastaan kylätalolla yhteisesti raketteja ampuen.

Aikuisten pikkujoulut järjestetään la 21.11. Huhmarissa.  Pikkujouluohjelmaan sisältyy pikkujoulubuffet Huhmarin ravintolassa ja tanssit Kari Kuronen & Veljekset tahdittamina. Linja-auto kerää ensimmäiset 35 mukaan ilmoittautunutta henkilöä reitiltä: Liperi-Puromäki-Mattisenlahti-Ylämylly-Huhmari. Pikkujouluruoka ja kyyti kustantaa 35 euroa henkilöltä. Maksu kerätään linja-autossa.

Ilmoittautuminen 10.11. mennessä yhdistyksemme varapuheenjohtajalle Orvokki Immoselle orvokki.immonen@hotmail.fi tai p. 0440177923. Ilmoita samalla, mistä nouset bussiin mukaan.

Perinteiset koko perheen pikkujoulut järjestetään su 29.11. klo 15 alkaen kylätalolla. Jouluiseen ohjelmaa sisältyy joulupuuron syöntiä, nukketeatteriesitys, joulupukin vierailu ja kahvit. Koko perheen pikkujouluihin on vapaa pääsy! Tervetuloa pikkujouluilemaan koko kyläläisten voimin!