Merkitty metsäpolku Mattisenlahteen

Facebooktwittermail

Mattisenlahteen avataan merkitty metsäpolku, joka kulkee osittain kyläläisten mailla ja osittain valtion luonnonsuojelualueella. Metsäpolun pituus on noin 4,4 kilometria, ja sen lähtö- ja päätepaikka on Puromatti-kylätalo (osoite Mattisenlahdentie 34 B).

Metsäpolkuun pääsee tutustumaan ensimmäistä kertaa sunnuntaina 22. toukokuuta klo 9 alkaen, jolloin järjestetään noin kaksituntinen opastettu kierros. Kierroksen vetää metsäpolun ideanikkari ja tekijä Pertti Koistinen, joka kertoo polun varrella kasvavista metsistä. Kierroksen päätyttyä on mahdollisuus omien eväiden nauttimiseen kylätalon grillipaikalla.

Metsäpolku on kaikille käyttäjille avoin, joten kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita!puromatti_luontopolku2

Lisätietoja:
Pertti Koistinen
p. 0400 176 249