Tule mukaan liikenneturvallisuustempaukseen!

Facebooktwittermail

Mattisenlahden koulun vanhempainneuvosto on aloittanut yhteistyön Salokylän vanhempien kanssa. Yhteistyönä järjestetään liikenneturvallisuustempaus yhtä aikaa molempien koulujen läheisyydessä maanataina 7. marraskuuta, johon haastetaan kaikki kyläläiset mukaan!

Liikenneturvallisuustempauksen tarkoituksena on muistuttaa autoilijoita valppauteen ja oikeisiin tilannenopeuksiin hämärän aikaan. Samalla kartoitetaan oppilaiden heijastinliivitilanne ja muistutetaan lapsia niiden käytöstä.  Tempaus toteutetaan maanantaina 7.11. siten, että siihen osallistuvat vanhemmat, kyläläiset ja lapset seisovat koulutien vaaranpaikkojen läheisyydessä heijastinliivien kanssa aamusta klo 8 – 9 ja iltapäivästä klo 14 – 15 (lyhyempikin aika käy).

Toivoisimme maanantaina tienvarsille tempaukseen mukaan paljon väkeä. Ilmoittakaa vanhempainneuvoston puheenjohtaja Katja Kinnuselle ( p. 040 547 6649 ), ketä teiltä osallistuu ja mihin kohtaan koulun lähistölle haluatte sijoittaa itsenne.

Tervetuloa mukaan lastemme turvallisuuden vuoksi!