Elokuun tapahtumia

Facebooktwittermail

Olemme muokanneet ennakkoon ilmoitetun huutokauppatapahtuman vapaamuotoisemmaksi tilaisuudeksi! Lauantaina 26.8.2017 klo 15 alkaen on kylätalolla vaihtoehtoinen myyntitapahtuma, vilttikirppis ja vaihtotori. Tarjolla on myös maksuttomia pöytäpaikkoja jos haluat perinteisemmän kirppismyyntipisteen käyttöösi. Pöytiä on rajatusti, joten tulethan ajoissa paikalle.

Vaihtotorille voit tuoda myös perennat.

Myyntitapahtuma toimii periaatteella ”myy mitä myyt, vaihda mitä haluat” ja ”tuo tavarat tullessasi ja vie mennessäsi”!

Kahviossamme on tarjolla Marttojen leipomaa pullaa, kahvia ja muita virvokkeita! Jatkamme tapahtumaa kello 18 jälkeen teemalla ”Venetsia Mattisenlahdessa”. Tulee viihtymään hyvässä seurassa, laulamaan karaokea ja nauttimaan pimenevästä elokuun illasta!