”Fillarilla vieraisiin” -kyläpyöräilyt

Facebooktwittermail

”Fillarilla vieraisiin” -kyläpyöräilyt

Kyläyhdistyksemme järjestää yhdessä Salokylän kyläyhdistyksen kanssa valtakunnallisella pyöräilyviikolla mukavia tapahtumia, joita yhdistää yhdessä pyöräily kyliemme maisemissa.

Su 29.8. klo 13 – 15 ihastuttavat Jouni Laasonen & Oscu viihdyttävät PuroMatti-kylätalolla kylmällä puolella. Konsertti on maksuton. Katsomo- ja kahvittelutilaa löytyy myös ulkoa katetulla alueella.

Pyöräilyyn lähtö (29.8.) PuroMatti-kylätalolta lähtee klo 11 ja kiertää Salokylän koulun kautta, josta nappaamme matkaan salokyläläiset klo 11.30 ja palaamme takaisin omalle kylätalolle konserttiin. Tällöin pyöräilymatkaa kertyy n. 12 km (yhteen suuntaan 6 km).

La 4.9. pääsemme vierailulle Salokylälle, jossa on syysmarkkinat ja kylien väliset saappaanheittokisat. Kisaa varten ilmoittaudu Katja Kinnuselle (040 547 6649), niin kokoamme oman kylämme joukkueen tai parikin.

Kyläpyöräilyviikon aikana voit kerryttää pyöräilykilometrejä km-kortille ja palauttamalla kortin 4.9. Salokylän syysmarkkinoille, osallistut tuotepakettien arvontaan. Myös eniten kilometrejä kerryttänyt palkitaan. Km-kortteja saat konsertissa, kylätalon postilaatikosta tai tulostamalla alla olevan kuvan.

Pyöräilemisiin!

Avaa tästä tapahtuman pdf-esite: Pyöräilyviikko 2021

Tulosta neljä km-korttia kerralla: Pyöräilykilometrit_4