”Tämä hetki” VALOKUVAKILPAILU

Facebooktwittermail

”Tämä hetki” VALOKUVAKILPAILU

Kilpailuaika: 14.2. – 31.3.2022

Ikärajaton kilpailu. Kaikki voivat osallistua.

Mattisenlahden koulupolun varteen on tehty ”Tämä hetki” –luontoterapeuttinen installaatio, johon kuuluvat pöytä, tuolit ja lyhtyjä sekä sen ympärillä oleva tarkoin valikoitu luontopaikka.

Luo pöydän ääreen oma hetkesi. Ota kuvaan ystäviä, perheenjäseniä, erilaista rekvisiittaa – ihan oman mielikuvituksesi mukaan. Kattakaa pöytä mieleiseksenne. Istuutukaa metsän keskelle juomaan vaikkapa kuumat kaakaot mielikupeistanne. Nauttikaa juuri tästä hetkestä luonnon keskellä.

Julkaise kilpailukuva Mattisenlahti-Puromäki kyläyhdistys ry -facebook-sivulla kilpailujulkaisun alle kommentteihin. Julkaisuun tulee liittää kuvalle antamasi nimi ja kilpailuun osallistujan nimi. Kilpailuun osallistujan ei tarvitse olla sama kuin julkaisun tekijä tai kuvan ottaja, eli esimerkiksi vanhempi voi julkaista lapsen ottaman kuvan tai vanhempi voi julkaista ottamansa kuvan lapsen suunnittelemasta hetkestä. Varmista, että kuvattavilta on lupa julkaisuun.

Jos et pysty laittamaan tai joku muu ei pysty laittamaan kuvaasi kyläyhdistyksen fb-sivulle, lähetä se osoitteeseen voimakammari@gmail.com kuvan nimen ja kilpailuun osallistujan nimen kanssa, niin liitämme kuvan fb-sivulle puolestasi.

Kilpailun aikana ja jälkeen osa kuvista julkaistaan myös kyläyhdistyksen nettisivulla.

Kyläyhdistyksen hallitus palkitsee tuotepalkinnolla eniten tykkäyksiä saaneen kuvan ja valitsee myös oman suosikkikuvansa (palkintona vuoden 2022 kyläyhdistyksen perhejäsenmaksu). Kilpailukuvista tulee välittyä kilpailun teema ”tämä hetki”.

Lisätiedot ja kyselyt kilpailuun liittyen: kyläyhdistyksen sihteeri/tiedottaja Katja Kinnunen, 040 547 6649, voimakammari@gmail.com.

Kilpailun järjestäjä Mattisenlahti-Puromäki kyläyhdistys ry.