Toimintaa

Facebookyoutubeflickr

TOIMINTAKALENTERI 2021

Päivitetty 3.6.2021 – muutokset mahdollisia!
Seuraa kylätapahtumia myös ilmoitustauluilla, paikallislehtien järjestöpalstoilla, netissä kotisivuilla, sekä facebookissa.


Kesäkuussa

Ma 7.6. klo 18 Haittalajitalkooinfo

La 12.6. klo 10 – 13 Koirakävely. Lähtö kylätalon pihasta metsästysmajalle, jossa kyläyhdistys tarjoaa makkarat ja mehun. Mukana olevat koirat saavat Koirakoulu Napakan  lenkkinamit.

 

Heinäkuussa

Karaokeilta ja kahvio (päivä ilmoitetaan myöhemmin).

Metalliromun keräys 12.7. – 15.8.

Tuo metalliromu, akut ja renkaat levypyörillä kylätalon keräyspisteeseen. Ei kylmä- eikä ilmastointilaitteita. Isompien romujen noudosta voit sopia puhelimitse: Jouko Karttunen, p. 050 412 2608. Romujen tuotto käytetään kylätalon lämmitys- ja remontointikuluihin.

 

Elokuussa

La 21.8. klo 9 Hapankaalin tekoa

Karaokeilta ja kahvio (päivä ilmoitetaan myöhemmin).

Valtakunnallisen pyöräilyviikon tapahtumat

Oma kyläyhdistyksemme järjestää Salokylän kyläyhdistyksen kanssa kaksi pyöräilytapahtumaa. 29.8. pyöräillään kylälle Mattisenlahteen ja  4.9. Salokylälle. Seuraa näiden tapahtumien mainontaa  loppukesästä.

 

Syyskuussa

La 18.9. klo 10 – 14 Kylän syysmarkkinat. Kyläyhdistyksen lounas/kahvio. Mahdollisuus kirpputorimyyntiin. Pöytä- ja paikkavarauksia voi tehdä sihteeriltä. Paikallisia yrittäjiä toivotaan myös mukaan viimevuotiseen tapaan.

 

Marraskuussa

Su 21.11. klo 17  Puurojuhla tai joulutulet.

 

 


Kaikki kyläläiset ja mökkiläiset ovat tervetulleita mukaan järjestämään toimintaa! Olethan siis reilusti yhteydessä meihin loistavien ideoidesi tiimoilta. Kylätalo nuotiopaikkoineen on kyläläisten kohtaamispaikka. Luontopolulle pääset kylätalon vastapäätä ja talvella pääsee sivakoimaan kyläladulla.


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *