Toimintaa

Facebookyoutubeflickr

TOIMINTAKALENTERI 2020

Päivitetty 3.8.2020 – muutokset mahdollisia!
Seuraa kylätapahtumia myös ilmoitustauluilla, paikallislehtien järjestöpalstoilla, netissä kotisivuilla, sekä facebookissa.


Kesäkuussa

La 13.6. valtakunnallinen Avoimet kylät -tapahtuma verkossa. Lue lisää www.avoimetkylat.fi. Kyläyhdistys on ilmoittautunut mukaan tapahtumaan kutsumalla paikallisia yrityksiä ja yksityisiä henkilöitä julkaisemaan kylän FB-sivulla kyseisenä päivänä.

Kyläyhdistys järjestää myös kaksi kyläkävelyä Avoimet kylät verkossa -päivänä. Klo 13.30 koulutien reitti (n. 3 km) ja klo 15.00 luontopolku (n. 4 km). Molemmissa lähdöt kylätalon pihasta.

Pe 26.6. klo 19 Suunsoittosirkus-esitys ulkoilmatapahtumana kylätalon pihassa. Ennakkoilmoittautuminen. Seuraa tarkempaa ilmoittelua.

Su 28.6. klo 13 kyläyhdistyksen vuosikokous. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu.

Metalliromun keräys pidennetyllä keräysaikataululla touko – elokuu

Keräys toteutetaan 19.5. – 31.8.2020 kylätalolla merkityllä alueella. Tuo metalliromu, akut ja renkaat levypyörillä kylätalon keräyspisteeseen. Ei kylmä- eikä ilmastointilaitteita. Isompien romujen noudosta voit sopia puhelimitse: Jouko Karttunen, p. 050 412 2608. Romujen tuotto käytetään kylätalon lämmityskuluihin ja korjauksiin.

Heinäkuussa

Su 26.7. klo 14 – 18 Karaoketanssi-ilta yhdessä Liperin karaokekerhon kanssa. Kahvio.

Elokuussa

La 1.8. klo 12 – 14 Kalapäivät kylätalolla Pyhäselän osakaskunnan järjestämänä.

Ke 12.8. klo 18 Yhteislauluilta.

Su 30.8. klo 14 – 18 Karaoketanssi-ilta. Kahvio.

Syyskuussa

La 19.9. klo 10 – 14 Kylän syysmarkkinat. Kyläyhdistyksen keittolounas/kahvio. Mahdollisuus kirpputorimyyntiin sisätiloissa. Pöytävarauksia voi tehdä syyskuun alusta lähtien sihteeriltä. Paikallisia yrittäjiä toivotaan myös mukaan elonkorjuutuotteineen.

Lokakuussa

Su 25.10. Lokakuun bingo, jonka jälkeen karaokeilta. Kahvio palvelee.

Opastettu luontoretki kyläpolulla. Aihe ja ajankohta vielä avoin.

Marraskuussa

Su 22.11. klo 17 Perinteinen koko perheen pikkujoulu ja puurojuhla.

 


Kaikki kyläläiset ja mökkiläiset ovat tervetulleita mukaan järjestämään toimintaa! Olethan siis reilusti yhteydessä meihin loistavien ideoidesi tiimoilta. Kylätalo nuotiopaikkoineen on kyläläisten kohtaamispaikka. Luontopolulle pääset kylätalon vastapäätä ja talvella pääsee sivakoimaan kyläladulla.


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *