Toimintaa

Facebookyoutubeflickr

TOIMINTAKALENTERI 2019

Päivitetty 25.7.2019 – muutokset mahdollisia!
Seuraa kylätapahtumia myös ilmoitustauluilla, paikallislehtien järjestöpalstoilla, netissä kotisivuilla, sekä facebookissa.


Kesäkuussa

Ma 10.6. klo 18 Jätevesi-ilta. Suomen Kylät ry:n hallinnoiman Pohjois-Karjalan Jässi-jätevesineuvontahankeen asiantuntija kertomassa jätevesilainsäädännön muutoksista ja sen vaikutuksista haja-asutusalueilla. Kesto reilun tunnin. Kahvitarjoilu.

Heinäkuussa

Su 7.7. klo 12 Yhteisen pöydän ääressä –kyläruokailu. Toteutus: perheet tuovat kotoaan normaalia lounasruokaa/leipomuksia, joka katetaan yhteisesti tarjolle. Kylätalolla myös lämmitysmahdollisuus. Ilmoita Katjalle etukäteen, mitä aiot tuoda ja montako perheestänne osallistuu. Kylätalolla ruokailuvälineet ja tarjoiluastioita. Kyläyhdistys tarjoaa jälkkärikahvit.

La 20.7. klo 12 – 15 Marttojen pop-up –kahvila.

Järjestämme jättäbalsamin hävittämistalkoot johonkin kylän kohteeseen. Voit ilmoittaa mahdollisista kohteista Katjalle tai Tarjalle. Muistathan varmistaa maanomistajan luvan hävittämiselle. Talkoiden aika ja paikka ilmoitetaan kylätalon ilmoitustaululla sekä FB- ja nettisivulla. Kyläyhdistys järjestää talkooeväät.

Metalliromun keräys heinä-elokuussa

Keräys toteutetaan 15.7. – 31.8.2019 kylätalolla merkityllä alueella. Tuo metalliromu, akut ja renkaat levypyörillä kylätalon keräyspisteeseen. Ei kylmä- eikä ilmastointilaitteita. Isompien romujen noudosta voit sopia puhelimitse: Jouko Karttunen, p. 050 412 2608 tai Matti Partanen, p. 050 433 1583. Romujen tuotto käytetään kylätalon lämmityskuluihin.

Elokuussa

La 10.8. klo 19 Karaokeilta, kioski/kahvio.

Syyskuussa

To 12.9. klo 17 Linnunpönttöjen rakentelua.

Su 22.9. klo 12 Ohjattu sieniretki. Oma kori ja sieniveitsi mukaan.

Lokakuussa

La 12.10. klo 16 Elokuvailta (Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja). Hopeatähti kylässä –elokuvanäytöskiertueen esitys. Maksuton elokuva. Buffetti maksullinen.

Opastettu luontoretki kyläpolulla. Aihe ja ajankohta vielä avoin.

Marraskuussa

To 28.11. klo 18 Perinteinen koko perheen pikkujoulu ja puurojuhla.

 


Kaikki kyläläiset ja mökkiläiset ovat tervetulleita mukaan järjestämään toimintaa! Olethan siis reilusti yhteydessä meihin loistavien ideoidesi tiimoilta. Kylätalo nuotiopaikkoineen on kyläläisten kohtaamispaikka. Luontopolulle pääset kylätalon vastapäätä ja talvella pääsee sivakoimaan kyläladulla. Koulun pihassa ja Puromäen kentällä on lentopalloverkko myös tänä kesänä. FB-sivulla voi kysellä pelikavereita mukaan.


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *