Yhdistys

Mattisenlahti-Puromäki –kyläyhdistys on perustettu vuonna 2009. Yhdistys on Mattisenlahden ja Puromäen kylien yhteinen yhdistys. Sen tehtävänä on hyvinvoinnin edistäminen kylillämme.

Tarkoituksena on toteuttaa kyläläisten yhteistoimintaa kyläyhdistyksen ja kylätalon avulla.

Hallitus

Vuosikokouksessa 15.4.2012 kyläyhdistyksen hallitukseen valittiin seuraavat kyläläiset: puheenjohtajaksi Jouni Auvinen ja jäseniksi Orvokki Immonen, Teija Hyvärinen, Juha Kainulainen, Jukka Sonne, Jouko Karttunen, Jukka Rajasalo, Kirsti Aho, Mirva Kakkonen, Anne Saukkonen, Jyrki Immonen

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu vuonna 2012 on 10€/henkilöjäsen ja 20€/perhejäsen. Jäsenmaksun voi maksaa tilille FI4952342040018353, viestikenttään maksajan nimi.
Jäsenmaksua käytetään kylätalon kunnostamiseen ja jäsenmaksun maksaneille jäsenetuja.

Toimintasuunnitelma 2013

- Talkoita, esim. linnunpönttö, saunavasta