Kyläyhdistystoiminnan suunnittelukokous ja uusi vuosikokous

Facebooktwittermail

Kyläyhdistystoiminnan suunnittelukokous ennakkoon ilmoitetun mukaisesti ensi maanantaina 7.5.2018 klo 18 alkaen kylätalolla.  Seuraavana maanantaina 14.5.2018 klo 18 YLIMÄÄRÄINEN kokous, jossa valitaan sääntömääräisessä kokouksessa valitsematta jäänyt puheenjohtaja ja hallitus.

Kyläyhdistyksen toiminta kaipaa lisää toimijoita!  Uudet ja entiset kyläläiset ovat tervetulleita näihin kokouksiin.  Suunnittelukokouksessa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaisia tapahtumia ja toimintaa kylällämme on.  Tule osallistumaan, ideoimaan ja tekemään aloitteita omannäköisesi kyläyhdistyksen ja kylätoiminnan rakentamiseksi. Ole mukana osallistumalla!

Yleiskokouksessa pääset mukaan päättämään uusista suuntaviitoista asettumalla ehdolle ja/tai äänestämällä.  Sinun äänesi ratkaisee!

Kylä on yhteinen asia. Kyläyhdistys on yhteinen asia. Kylä on kyläläistensä näköinen.

Kokouksissa kahvitarjoilu!