Latukävely la 24.11. klo 12 kylätalolta

Facebooktwittermail

LATUKÄVELY LA 24.11. KLO 12

 
Lähtö PuroMatti-kylätalolta (Mattisenlahdentie 34 B, Ylämylly). Oppaana kyläladun kunnosta vastaava Pertti Koistinen.
 
Reitti noudattelee pääosin Mattisenlahden kyläladun pohjaa ja samalla tarkastamme hiihtoreitin kunnostustarpeet. Aurinkoladolla kahvit, mehut, pullat ja makkarat. Vapaaehtoinen maksu. Reitin pituus on kokonaisuudessaan noin 6 km ja retkeen menee aikaa 2 – 3 tuntia. Väliltä on mahdollisuus poistua, jos ei halua kulkea koko matkaa. Reitillä saattaa olla kosteita paikkoja, joten jalkineet sen mukaisesti.
 
Tervetuloa nauttimaan myöhäissyksyisestä säästä ja tutustumaan kylälatumme maisemiin jo ennen lumen tuloa!
 
Mukana kyläyhdistyksen väkeä, Marttoja ja muita kylän aktiivitoimijoita.