Avoimet kylät verkossa 13.6.2020

Facebooktwittermail

Valtakunnallinen Avoimet kylät -päivä on tänä vuonna verkossa. Katso lisää www.avoimetkylat.fi.

Tutustu myös kyläyhdistyksen Facebook-sivuun täällä: https://www.facebook.com/groups/366982449626/

Citynomadissa voit selata valmiita kyläreittejä koko Suomesta: www.citynomadi.com

Oman kylämme kyläkohteisiin voit tutustua lataamalla mobiililaitteellesi Nomadi-sovelluksen Play Kaupasta. Kun olet asentanut sovelluksen, hae Yhteisö-reiteistä ”Mattisenlahti”. Reittikuvauksen nimi on Mattisenlahti – Puromäki – kyläkohteet tutuksi. Kun mobiililaitteellasi on sijaintitoiminto päällä, löytyy itseäsi lähinnä olevat reitit. Mattisenlahden kylälle on tehty kaksi reittiä, Koulutien reitti ja Aurinkopolku. Koulutien reitin lähtöpaikka on kylätalo ja Aurinkopolun reitille pääset Mattisenlahdentien P-paikalta (hiihtoladun parkkipaikka talvella). Mobiililaitteesi ilmoittaa reitillä kulkiessasi reitille osuvat kohteet.

Tästä pääset selaimella suoraan Mattisenlahden Citynomadi-reitille: Mattisenlahti-Puromäki -kyläkohteet tutuksi

Mukavaa Avoimet kylät verkossa -päivää!