KYLÄSUUNNITTELUILTA TO 7.4.

Facebooktwittermail

KYLÄSUUNNITTELUILTA TO 7.4. KLO 18 KOULULLA

Timo Reko Maaseudun Sivistysliitosta esittelee kylien yhteissuunnitteluhanketta. Tällä hankkeella toteutetaan teemalliset kylä/yhteisöprosessit, joissa korostuu osallisuus, ilmasto, turvallisuus ja kulttuuri. Hankkeessa pyritään yhdessä tunnistamaan kyläyhteisön tulevaisuuden näkymiä. Kyläyhdistys on suunnittelemassa hankkeeseen liittymistä ja suuri toive olisi, että kylältämme löytyisi asukkaita, erityisesti koululaisperheitä, joille edellä mainitut asiat olisivat tärkeitä ja joilla olisi halu, innostus ja sitoutuneisuus lähteä yhdessä kyläyhdistyksen kanssa toteuttamaan kylällemme yhteistä tulevaisuutta. Hankkeen painopiste voisi olla esim. kyläkoulun tulevaisuus ja kyläympäristöön liittyvät teemat. Lisätietoja kyläyhdistyksen sihteeriltä, Katja Kinnuselta, 040 547 6649.

Tervetuloa mukaan!

Katso lisää: http://msl.fi/pohjoiskarjala/mita-teemme/kylien-yhteissuunnittelu-hanke-joensuun-seudulla/